Stadion: Sportpark de Vincken

Toeschouwers: 1.000

Competitie: Play-Offs 3e Divisie

Uitslag 2-2

Deze wedstrijd, bij de 3e club uit Bunschoten-Spakenburg, ging over promotie en degradatie van/naar de hoofdklasse en derde divisie. We kwamen vlak voor de aftrap aan en toen we de auto uitstapten, roken we het vuurwerk al.

Het was vol en een plekje direct langs het veld was lastig te vinden. Uiteindelijk vonden we die plek bij de supporters van VVOG. Het spel ging redelijk gelijk op, maar Eemdijk maakte wel de 1-0. De 2e helft loerde Eemdijk meer op de counter en scoorden ze 2-0. Een 100% kans op de 3-0 werd gemist en dat kwam ze duur betaald te staan, want in de eindfase kwam VVOG nog terug.

Eerst werd het 2-1 en in de 90e minuut gaf de scheidsrechter een penalty aan de uitploeg. Die waren het hier totaal niet mee eens en de felle reacties leverden ook nog eens 2(!) rode kaarten op in diezelfde laatste minuut. De bal vloog erin en de meegereisde supporters konden juichen. Over een paar dagen is de return. Benieuwd wie dan het hoofd koel kan houden.