Stadion: De Galgenwaard, Utrecht

Toeschouwers: 21.812

Competitie: Eredivisie

Uitslag: 3-1

Ongeveer 4.5 jaar geleden ging ik voor het eerst in mijn leven naar een wedstrijd in een stadion. Het was de wedstrijd FC Utrecht - Heracles en vandaag was die wedstrijd weer. Via bekenden van ons hadden we mooie plaatsen kunnen regelen, vlak achter de camera's en de commentatoren van de TV.

We waren op tijd en begonnen met een hotdog en saucijzenbroodje als lunch. Het was lunchtijd, want de wedstrijd begon al om 12.15 uur. Na 3 minuten was het al meteen raak uit een penalty. 1-0 voor FC Utrecht. Na nog wat kansen en 2 schitterende doelpunten was de wedstrijd na 20 minuten eigenlijk al gespeeld. We hoopten op een monsterscore, maar die bleef uit.

De 2e helft was niet echt spannend en dat merkte je ook aan het publiek, wat niet echt enthousiast was. Wij aten en dronken nog wat, kletsten wat met bekenden, zagen Heracles nog de 3-1 maken en gingen, na de ereronde van FC Utrecht, weer naar huis. Onderweg naar de auto hadden we allebei hetzelfde liedje in ons hoofd.......LA CUCARACHA!