FC Utrecht - PSV

Stadion: Galgenwaard, Utrecht
Toeschouwers: 19.224
Competitie: Eredivisie
Uitslag: 0-2

 

Als PSV fan is het altijd leuk om je favoriete team te zien en nu was het voor mij de eerste keer tijdens een uitwedstrijd tegen FC Utrecht. We zaten aan de lange zijde vlakbij het uitvak. Aangezien het carnaval was, waren de supporters uitgedost in kledij van o.a. Sinterklaas, Asterix en Obelix en nog veel meer. De warming-up van PSV gebeurde vlak voor onze ogen en het was leuk om mijn 'sterren' van zo dichtbij te bekijken.

 

De wedstrijd was spannend en door de plaatsen vooraan zagen we het extra goed en konden we bij corners en ingooien de spelers zelfs horen coachen. Mijn vader zei dat ik beter niet te hard kon juichen, maar bij de 0-1 sprong ik toch op en was ik blij. Uiteindelijk won PSV met 0-2 en liepen we zingend terug naar de auto. Mijn eerste keer een uitwedstrijd van PSV, gave plaatsen en ook nog gewonnen!