FC Utrecht - PSV

Stadion: Galgenwaard, Utrecht
Toeschouwers: 22.006
Competitie: Eredivisie
Uitslag: 1-7

 

Op een zonnige, nazomerse dag, gingen we op de fiets naar FC Utrecht - PSV. We hadden 4 kaartjes, waardoor mijn vader, moeder en broertje ook mee konden. Vorige week was ik met mijn vader in het PSV stadion en juichten we samen toen PSV met 1-0 won van Feyenoord. Vandaag, vertelde mijn vader me, was het beter om niet te juichen als PSV zou scoren, omdat we tussen allemaal FC Utrecht fans zaten.

Ik heb me erg in moeten houden, want PSV won met 1-7 en 7 keer mocht ik dus niet juichen. Locadia scoorde 4 keer en ook Lozano (die ik voor het eerst zag, omdat hij vorige week geschorst was) scoorde en Bergwijn maakte een supergoal. Het was een mooie wedstrijd, met goed uitzicht over het veld en dus een gave overwinning.