Stadion: De Galgenwaard

Toeschouwers: 22.043

Competitie: Eredivisie

Uitslag: 2-2

Samen met 2 vrienden van school ging ik naar FC Utrecht tegen PSV. We zagen elkaar vlak voor de wedstrijd en liepen naar onze plaatsen. De sfeer vooraf zat er al lekker in. Utrecht fans zongen en PSV fans staken veel vuurwerk af voor de wedstrijd. Toen de wedstrijd begon trokken de laatste rookdampen net weg.

De wedstrijd was de eerste helft lange tijd saai. Utrecht maakte 1-0 met een afstandsschot en Bakayoko zorgde voor de 1-1 van PSV na een mooie aanval. De 2e helft was PSV wat beter en ze maakten ook de 1-2. Net zoals in de eerste helft, was het ook nu weer snel gelijk. Met de 2-2 op het bord probeerde vooral PSV er nog 1 bij te krijgen. Een afgekeurd doelpunt van De Jong, een bal op de paal van Guus Til en een mega kans in de blessuretijd, van Saibari, zorgden ervoor dat het 2-2 bleef. Een gelijkspel, waar ze vooral in Utrecht blij mee waren.