Stadion: De Galgenwaard

Toeschouwers: 18.103

Competitie: Eredivisie

Uitslag: 0-1

Vandaag, op 1 december 2019, ga ik naar mijn 20e wedstrijd van het jaar. Deze wedstrijd mocht ik zitten op de hoofdtribune bij de vips. We waren al op tijd en konden voor de wedstrijd heerlijk eten en drinken. Een kwartier voor aanvang gingen we naar onze plaatsen. RKC stond laatste en FC Utrecht moest wat rechtzetten na 2 nederlagen, dus dit zou vast een mooie pot worden.

Helaas...de wedstrijd was slecht en daardoor werd de sfeer ook minder. Twee duiven op het veld waren nog het meest grappig. Met de rust was het 0-0 en er waren weinig echte kansen geweest.

De 2e helft bleef slecht en RKC kwam zelfs op 0-1. De supporters floten en riepen "schaam je kapot". Het werd niet beter en de 3e nederlaag op rij zonder te scoren was een feit. De spelers lieten zich weinig zien in de VIP ruimte, alleen Willem Jansen was er even. Ik had mijn 20e wedstrijd anders voorgesteld, maar dit is een extra reden om nog een wedstrijd uit te zoeken als afsluiter van dit jaar.