Toeschouwers: 1.000

Competitie: Tweede Divisie

Uitslag: 0-2

Nadat gister het hele land 'plat' lag vanwege een heftige storm, gingen we vandaag naar IJsselmeervogels tegen HHC Hardenberg. Toen we aankwamen konden we de auto voor de deur van de hoofdtribune neerzetten. Naast ons stond de oranje spelersbus van HHC Hardenberg, die je niet kon missen.

Nadat we een kaartje hadden gekocht, liepen we naar de viskiosk voor een bakje kibbeling. Deze aten we op, terwijl we een plekje zochten op de overdekte staantribune. Na een minuut stilte kon de wedstrijd beginnen. HHC was de betere ploeg, maar IJsselmeervogels had wat counters. Net toen de wedstrijd leek om te draaien, scoorde HHC 0-1.

Nadat we tijdens de rust in de kantine wat gegeten en gedronken hadden, namen we na de rust plaats op de hoofdtribune. Ondanks dat we hier geen kaartje voor hadden, begreep de steward dat we hier gingen zitten. We hadden een mooi uitzicht en zaten lekker uit de wind. HHC bleef beter en maakte 0-2. IJsselmeervogels maakte geen minuut kans op de overwinning. De uitploeg vierde het feestje met de meegereisde supporters. Wij reden terug naar huis en zagen nog wat omgevallen bomen door de storm van gisteren. Op de Westmaat stormde de thuisploeg vandaag helaas echter niet.