Jong FC Utrecht - Jong AZ

Stadion: Sportcomplex Zoudenbalch

Toeschouwers: 630

Competitie: Keuken Kampioen Divisie

Uitslag: 1-3

De eerste wedstrijd van 2019 is een feit. Het was vandaag nat, guur en winderig. Echt weer om binnen te blijven en dus gingen we naar een wedstrijd 😀.  We reden naar Sportpark Zoudenbalch, waar vandaag Jong FC Utrecht tegen Jong AZ was. Toen we aankwamen zagen we de bus van AZ staan, maar de parkeerplaats was niet echt vol. Publiek kon vandaag gratis naar binnen, maar het was niet druk.

We gingen achter de goal staan en zagen al snel John van den Brom op een paar meter afstand. Ik vroeg of hij op de foto wilde en dit hebben we gedaan. De wedstrijd was leuk om van zo dichtbij te zien en vooral ook om alles te horen. De keepers die druk aan het coachen waren en de spelers en trainers die naar elkaar schreeuwden. Het werd 1-0 voor Utrecht en zo gingen beide teams rusten.

 

Na de rust scoorde AZ 3 keer en daardoor wonnen ze met 1-3. Doordat er maar 1 tribune is en de supporters  niet aan de overkant van het veld mochten staan, was de sfeer niet echt zoals bij een profwedstrijd, maar we zagen wel mooie acties en ondanks de koude wind ben ik blij dat we even zijn geweest. De kop van 2019 is eraf. Volgende week IJsselmeervogels-Spakenburg.