Stadion: Yanmar Stadion

Toeschouwers: 2.800

Competitie: EK Kwalificatie

Uitslag: 3-1

Met mijn voetbalteam gingen we naar een wedstrijd van Jong Oranje in het stadion van Almere City. We konden de auto naast het stadion parkeren en gingen met zijn allen naar binnen. We aten een broodje hamburger en gingen naar onze plaatsen op rij 1 van de hoofdtribune. Jong Oranje was veel in de aanval, maar Jong Bulgarije scoorde, na een fout van de keeper. Voor rust werd het gelukkig nog wel 1-1 door een goal van Maatsen.

De 2e helft bleef Nederland aanvallen en 2 minuten na de rust maakte Zirkzee de 2-1. Dit bleef lang hetzelfde, waardoor het einde nog spannend was. Er kwam echter nog een penalty en die schoot Zirkzee er met een Panenka in. Met nog een frietje en een AA erbij, was het een leuke avond. Met mijn team en met een overwinning.