Nieuw(s)

23-10-21 Madeira en Benfica. Madeira heeft een aantal clubs en stadions, die we bezocht hebben tijdens mijn vakantie. Op de terugweg in Lissabon heb ik een stadiontour gemaakt in Estadio da Luz van Benfica.

 

 

03-10-21 Fortuna Sittard heeft een stadion met een hotel erin. Wij sliepen hier en keken naar de wedstrijd tegen NEC. Het was voor mij de eerste keer in het stadion en ondanks dat het niet vol zat, was het een mooie belevenis.

 

07-08-21 BARCELONA. Tijdens een aantal dagen in Barcelona, bezochten we Nou Camp (op de dag dat bekend werd dat Messi de club zou gaan verlaten), het stadion van UE Sant Andreu en zagen we ook nog het 'stadion' van CF Barceloneta.

 

31-07-21 In België zag ik mijn eerste buitenlandse wedstrijd in 1.5 jaar. Mijn laatste wedstrijd was die van West Ham United in de FA Cup in januari 2020. Deze keer was het een vriendschappelijke wedstrijd met Royal Knokke FC als thuisclub. 

 

26-06-21 Oud profs in Delft. Na een bezoek aan Delft, gingen we even langs bij Sportpark Brasserskade van DHC in Delft. Ooit speelden ze hier betaald voetbal. Nu staat er nog steeds een groot stadion, maar veel mensen zien ze hier niet meer.

 

04-05-21 Stadion Tour Bij Borussia Dortmund en Real Madrid heb ik wel eens een stadiontour gedaan met een groep. Nu had ik een privé tour bij FC Dordrecht. De medewerkers waren super vriendelijk en we mochten overal komen. We zagen de kleedkamers, spelerstunnel, persruimte en nog veel meer. Geen Santiago Bernabeu, maar wel heel leuk om te zien. Dank #fcdordrecht!

 

24-01-21 Roadtrip dag 2 ging langs Heracles, FC Twente en De Graafschap. Als bonus stadion hebben we deze keer het Fanny Blankers Koen stadion athletiek stadion. FC Twente heeft hier ook het jeugdcomplex. Dit was een bijzonder stadion om te zien, omdat het geen voetbalstadion is. Ook deze dag was zeker de moeite waard.

 

23-01-21 Roadtrip langs een aantal noordelijke voetbalclubs en daarbij, ook nog een 'lost ground' bezoeken. Zo zag mijn weekend eruit. De eerste dag bezochten we PEC Zwolle, FC Groningen en FC Emmen met Veendam als bonus. Kijk op de stadion pagina voor foto's en verslag.

 

12-12-20 FC Eindhoven was een club waar ik nog nooit geweest was. Toen we vandaag langsreden, werden we warm onthaald door iemand van de media afdeling van de club, die ons een rondleiding gaf. We zagen de VIP room, het supportershome en de verschillende tribunes. Leuk om deze club 'achter de schermen' te zien.

 

15-11-20 Roadtrip Vandaag heb ik een roadtrip gemaakt langs 3 stadions. Het waren de stadions van FC Den Bosch, TOP Oss en NEC. Bij FC Den Bosch was ik al wel eens geweest, maar het was leuk om terug te zijn. Bij TOP Oss hadden we een super mooi uitzicht op het stadion en het stadion van NEC lag heel mooi in de bossen. Hopelijk kunnen we snel weer wedstrijden zien in al deze stadions!

 

11-11-20 Telstar had een actie voor het goede doel. Je kon kaarten kopen voor de wedstrijd Telstar-Go Ahead Eagles om daar niet naartoe te gaan, omdat de stadions leeg moeten blijven door Corona. Het goede doel was #supportcasper en we hebben 6 kaarten gekocht. Via Instagram kon je aangeven waarom jij daarnaast graag het shirt van aanvoerder Frank Korpershoek wilde winnen en daar heb ik aan meegedaan.

Vandaag hoorde ik dat ik het shirt, met handtekening van de aanvoerder, gewonnen heb en dat hij deze toestuurt. Ik vind het super leuk en zal de Witte Leeuwen van Telstar zeker een keer aan gaan moedigen wanneer het weer mag! De foto's van mijn eerdere bezoek aan het stadion zie je hier.

 

18-10-20 Lost grounds Dit is een term voor stadions die verlaten zijn doordat een club failliet is gegaan of een nieuw stadion heeft. Bij Roda JC is het laatste het geval. Vandaag bezocht ik Kaalheide, het stadion waar Roda JC tot 2000 speelde. Na HFC Haarlem, RBC Roosendaal en FC Wageningen was dit mijn 4e lost ground in Nederland.