Nieuw(s)

17-04-22 Alle 18 de eredivisie stadions heb ik nu bezocht. Willem II was de laatste vandaag. Het gaat om de stadions van Ajax, AZ, Cambuur, Feyenoord, Fortuna Sittard, Go Ahead Eagles, FC Groningen, Heerenveen, Heracles, NEC, PEC Zwolle,  PSV, RKC Waalwijk, Sparta, FC Twente, FC Utrecht, Vitesse,  en Willem II. 

 

05-03-22 D10S MARADONA leeft nog in Napels. Overal zie je foto's, muurschilderingen en souvenirs van Diego Maradona. Als je hier rondloopt, begrijp je goed hoe 'groot' hij was. Het stadion van Napoli draagt ook zijn naam.

 

23-10-21 Madeira en Benfica. Madeira heeft een aantal clubs en stadions, die we bezocht hebben tijdens mijn vakantie. Op de terugweg in Lissabon heb ik een stadiontour gemaakt in Estadio da Luz van Benfica.

 

03-10-21 Fortuna Sittard heeft een stadion met een hotel erin. Wij sliepen hier en keken naar de wedstrijd tegen NEC. Het was voor mij de eerste keer in het stadion en ondanks dat het niet vol zat, was het een mooie belevenis.

 

07-08-21 BARCELONA. Tijdens een aantal dagen in Barcelona, bezochten we Nou Camp (op de dag dat bekend werd dat Messi de club zou gaan verlaten), het stadion van UE Sant Andreu en zagen we ook nog het 'stadion' van CF Barceloneta.

 

31-07-21 In België zag ik mijn eerste buitenlandse wedstrijd in 1.5 jaar. Mijn laatste wedstrijd was die van West Ham United in de FA Cup in januari 2020. Deze keer was het een vriendschappelijke wedstrijd met Royal Knokke FC als thuisclub. 

 

26-06-21 Oud profs in Delft. Na een bezoek aan Delft, gingen we even langs bij Sportpark Brasserskade van DHC in Delft. Ooit speelden ze hier betaald voetbal. Nu staat er nog steeds een groot stadion, maar veel mensen zien ze hier niet meer.

 

04-05-21 Stadion Tour Bij Borussia Dortmund en Real Madrid heb ik wel eens een stadiontour gedaan met een groep. Nu had ik een privé tour bij FC Dordrecht. De medewerkers waren super vriendelijk en we mochten overal komen. We zagen de kleedkamers, spelerstunnel, persruimte en nog veel meer. Geen Santiago Bernabeu, maar wel heel leuk om te zien. Dank #fcdordrecht!

 

24-01-21 Roadtrip dag 2 ging langs Heracles, FC Twente en De Graafschap. Als bonus stadion hebben we deze keer het Fanny Blankers Koen stadion athletiek stadion. FC Twente heeft hier ook het jeugdcomplex. Dit was een bijzonder stadion om te zien, omdat het geen voetbalstadion is. Ook deze dag was zeker de moeite waard.

 

11-11-20 Telstar had een actie voor het goede doel. Je kon kaarten kopen voor de wedstrijd Telstar-Go Ahead Eagles om daar niet naartoe te gaan, omdat de stadions leeg moeten blijven door Corona. Het goede doel was #supportcasper en we hebben 6 kaarten gekocht. Via Instagram kon je aangeven waarom jij daarnaast graag het shirt van aanvoerder Frank Korpershoek wilde winnen en daar heb ik aan meegedaan.

Vandaag hoorde ik dat ik het shirt, met handtekening van de aanvoerder, gewonnen heb en dat hij deze toestuurt. Ik vind het super leuk en zal de Witte Leeuwen van Telstar zeker een keer aan gaan moedigen wanneer het weer mag! De foto's van mijn eerdere bezoek aan het stadion zie je hier.