Nieuws

15-11-20 Roadtrip Vandaag heb ik een roadtrip gemaakt langs 3 stadions. Het waren de stadions van FC Den Bosch, TOP Oss en NEC. Bij FC Den Bosch was ik al wel eens geweest, maar het was leuk om terug te zijn. Bij TOP Oss hadden we een super mooi uitzicht op het stadion en het stadion van NEC lag heel mooi in de bossen. Hopelijk kunnen we snel weer wedstrijden zien in al deze stadions!

 

11-11-20 Telstar had een actie voor het goede doel. Je kon kaarten kopen voor de wedstrijd Telstar-Go Ahead Eagles om daar niet naartoe te gaan, omdat de stadions leeg moeten blijven door Corona. Het goede doel was #supportcasper en we hebben 6 kaarten gekocht voor. Via Instagram kon je aangeven waarom jij daarnaast graag het shirt van aanvoerder Frank Korpershoek wilde winnen en daar heb ik aan meegedaan.

Vandaag hoorde ik dat ik het shirt, met handtekening van de aanvoerder, gewonnen heb en dat hij deze toestuurt. Ik vind het super leuk en zal de Witte Leeuwen van Telstar zeker een keer aan gaan moedigen wanneer het weer mag! De foto's van mijn eerdere bezoek aan het stadion zie je hier.

 

18-10-20 Lost grounds Dit is een term voor stadions die verlaten zijn doordat een club failliet is gegaan of een nieuw stadion heeft. Bij Roda JC is het laatste het geval. Vandaag bezocht ik Kaalheide, het stadion waar Roda JC tot 2000 speelde. Na HFC Haarlem, RBC Roosendaal en FC Wageningen was dit mijn 4e lost ground in Nederland.