PSV - FC Eindhoven

Stadion: Philips Stadion, Eindhoven

Toeschouwers: 22.000
Competitie: Vriendschappelijk (lichtstad derby)
Uitslag: 0-1

 

Vandaag ging ik voor het eerst in mijn leven naar het PSV stadion. PSV speelde een oefenwedstrijd tegen FC Eindhoven. Ze noemen die wel de lichtstad derby en ik ging er met mijn vader naartoe. In de auto zaten we lekker te kletsen en toen we er waren kreeg ik in de fanshop een PSV trainingsshirt.

 

In het stadion aten we een broodje frikandel en dronken we wat. We hadden goede plaatsen, maar het was niet heel druk. Ik kon alles prima zien en omdat het een oefenwedstrijd was, had trainer Cocu 22 spelers laten spelen. Voor de wedstrijd was dit niet zo leuk, want PSV verloor nog ook. Ik vond het wel leuk dat ik voor het eerst in het PSV stadion ben geweest en ondanks dat ze verloren hoop ik hier nog heel vaak te komen!