Toeschouwers: 34.400

Competitie: Eredivisie

Uitslag: 5 - 0

Toen we aankwamen bij het stadion liepen we eerst even langs het supportershome en ging ik op de foto bij een mooie muurschildering van Frits(je) Philips. We aten een broodje buiten en gingen naar de fanstore. Toen we het stadion binnengingen kwamen we Phoxy tegen die op weg was naar het veld en ook daar mocht ik nog mee op de foto.

We liepen wat rond, spraken nog kort met een vriend van ons en toen begon de wedstrijd. Na een snel doelpunt van Pereiro was de eerste helft voor de rest niet bijzonder. Na rust scoorde Luuk de Jong zijn 100e doelpunt voor PSV en daarna nog 2. Door het doelpunt van de ingevallen Gakpo werd het in totaal 5-0. Dit was de 1e goal van Cody Gakpo in het hoofdelftal van PSV. Door deze uitslag was er een leuke sfeer en bovendien had ik met Fortuna Sittard weer een nieuwe club uit de Eredivisie gezien. Volgende week FC Utrecht - PSV.