PSV - Inter Milaan

Stadion: Philips Stadion, PSV
Toeschouwers: 34.750
Competitie: Champions League
Uitslag: 1-2

 

Voor de eerste keer ging ik naar de Champions League. Mijn vader was al vaker geweest en vertelde me over mooie wedstrijden tegen Manchester United, AC Milaan en Atletico Madrid. Nu ging ik zelf en ik had de hele middag al zin. 

 
Na het gebruikelijke ritje in de auto even langs het veld de warming-up van Inter Milaan gekeken en daarna naar onze plaatsen. De sfeer zat er goed in. Ik vond het gaaf om een keer het Champions League liedje in het echt te horen. 
 
De wedstrijd was spannend en kon alle kanten op. Inter was iets beter, maar PSV kwam op 1-0 en de keeper van Inter had rood moeten hebben, maar kreeg geel. Uiteindelijk verloor PSV met 1-2 en na de wedstrijd hadden we ook nog een boete voor fout parkeren. Het was niet helemaal wat ik van tevoren hoopte maar om mannen als Pericic, Icardi en Brozovic eens in het echt te zien spelen en de Champions League sfeer te proeven was wel leuk.