Stadion: Philips Stadion

Toeschouwers: 35.000

Competitie: Conference League

Uitslag: 1-2

Niet iedere dag speelt PSV in de kwartfinale van een Europees Toernooi. Vandaag speelden ze in de Conference League tegen Leicester City, die o.a. Schmeichel op de goal hadden en Maddison en Tielemans in het veld.

Wij begonnen met file in Utrecht, toen bij Zaltbommel en ook nog in Eindhoven. We kwamen te laat aan en we waren niet de enigen. Bij de poorten stonden nog duizenden mensen. Het was gelukkig nog 0-0 toen we na 5 minuten binnenkwamen. De wedstrijd golfde heen en weer en had een hoge snelheid. Nadat Tielemans in de eerste helft een fout maakte, scoorde Zahavi de 1-0 en ging iedereen los.

In de rust dacht ik echt dat PSV zou winnen, maar de wedstrijd duurde net iets te lang. Leicester City ging goed door en scoorde 2 keer, ook omdar Schmidt verdedigend ging wisselen. In de 88e minuut viel de 2e treffer en PSV kon echt niets meer doen, helaas. Na een mooie pot en goede sfeer liepen we het stadion uit. Terwijl we terugliepen naar de auto, riep een supporter op een scooter: "Geen zorgen mensen, zondag gaan we gewoon de beker pakken". Iedereen moest lachen. Dat moeten we dan maar doen!