Stadion: Philips Stadion

Toeschouwers: 29.750

Competitie: Vriendschappelijk

Uitslag: 1-0

Vandaag was de oefenwedstrijd tegen Nottingham Forest. Voor de wedstrijd was de fandag. Deze eindigde met een parade, waar de spelers in cabrio's naar het stadion reden. Wij stonden vooraan en zagen iedereen van dichtbij. Ik kreeg een high five van verschillende spelers, waaronder Benitez, Veerman en Noa Lang. We zagen ook nog de spelersbus van Forest aankomen, waar onder andere Aurier en Elanga uitstapten. Hierna kocht ik het nieuwe thuisshirt in de clubshop en gingen we naar binnen.

Voor de wedstrijd werd de selectie voorgesteld aan het publiek en daarna kon de wedstrijd beginnen. PSV was veel beter en had bijna alleen maar de bal. Er waren niet heel veel kansen. Noa Lang scoorde, maar hij stond buitenspel. In de rust dachten we dat er wissels zouden komen, maar die kwamen de hele wedstrijd niet. PSV was ook de 2e helft beter en kreeg wat kansjes. Uiteindelijk maakte Bakayoko 1-0 en dat was ook de uitslag. Hopelijk zie ik hier binnenkort ook weer een keer Champions League wedstrijden.