PSV - VFL Wolfsburg

Stadion: Philips Stadion

Toeschouwers: 22.000
Competitie:
Vriendschappelijk
Uitslag:
0-2

 

Op de open dag van PSV gingen we in de middag al naar het stadion. We zouden handtekeningen kunnen krijgen, maar het was zo druk dat dit niet gelukt is. We zagen al wel veel spelers, keken in de fanshop, kochten nog een PSV bal en gingen in een park voetballen en toen naar binnen voor de wedstrijd.

We zaten in Vak B op rij 11 en hadden super zicht. We konden bij de warming-up helemaal naar het veld lopen en zagen de spelers van dichtbij een rondo doen. Gakpo, Lozano, Pereiro en nog veel anderen stonden op een paar meter afstand.

Voor de wedstrijd werden alle spelers 1 voor 1 voorgesteld en daarna begon het. De eerste helft was slecht en er was een beetje een tamme sfeer. Na 5  minuten stonden ze 0-1 achter en na een half uur 0-2. We zagen wel wat nieuwe spelers, maar het was niet best. De 2e helft kwam o.a. Lozano erin en werd het wat beter, maar het bleef 0-2. Ik kreeg nog wel een highfive van Ramselaar en van Piroe. Na 2 broodjes frikandel reden we terug naar huis. Benieuwd wanneer ik hier weer ben.