RKC Waalwijk - Roda JC

Stadion: Mandemakers Stadion
Toeschouwers:
2.140
Competitie: Eredivisie
Uitslag: 0-1

 

Via een collega van mijn vader, kregen we een uitnodiging voor de wedstrijd RKC Waalwijk tegen Roda JC. We reden met zijn tweeën naar Waalwijk en na aardig wat tijd in de file kwamen we toch op tijd aan en dronken we wat in de Business Room.

 

We hadden mooie plaatsen in een aardig leeg stadion. Roda JC had nog aardig wat supporters meegenomen en die zorgde nog voor wat sfeer. Een spandoek wat ze mee hadden genomen en waarop stond "sla hem op zijn bek" werd weggehaald. Ze hadden dit opgehangen, omdat de trainer dit de wedstrijd ervoor had gezegd over de trainer van de tegenpartij.

 

De wedstrijd was niet zo bijzonder. RKC was beter, maar scoorde niet en uiteindelijk verloren ze met 0-1. In de rust aten we in de Business Room een broodje kroket en een broodje hamburger. Na de wedstrijd dronken we nog wat en toen gingen we terug naar de auto. Op de parkeerplaats kwamen we Zeljko Petrovic tegen die o.a. bij PSV en Sevilla heeft gespeeld, maar ook trainer en speler is geweest bij RKC Waalwijk. We hebben snel een foto gemaakt en toen reden we naar huis. Volgende week PSV - Ajax.