Stadion: Olivier Stadion

Toeschouwers: 200

Competitie: Vriendschappelijk

Uitslag: 4-2

Met mijn vader en broertje gingen we vandaag in België kijken naar Royal Knokke tegen Harelbeke. We konden de auto voor het stadion parkeren en mochten gratis, met mondkapje, naar binnen. We keken de warming-up, dronken wat en toen begon de wedstrijd.

Er waren weinig mensen en daardoor was er geen sfeer. Zelfs toen Knokke na 3 minuten een penalty kreeg en erin schoot werd er niet echt gejuicht. Knokke was veel beter, maar Harelbeke scoorde 1-1. Daarna werd er eerst een doelpunt van Knokke afgekeurd, maar vlak voor de rust werd het toch 2-1. De dame die alles omriep had niet door dat 1 doelpunt was afgekeurd en riep 3-1 om. Ook het scorebord stond een tijd op 3-1. Uiteindelijk werd het 4-2 voor Knokke, alleen het einde maakten wij niet mee, omdat we gingen eten.